40 günde 40 hadis yarışmasına büyük ilgi

40 günde 40 hadis yarışmasına büyük ilgi

Birecik Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kutlu Doğum programında 40 günde 40 hadis yarışması düzenledi. Programa, Birecik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin yanısıra öğrenci velileri ile Birecik halkı da yoğun ilgi gösterdi.

Program, 10. sınıf öğrencisi Mehmet Fatih Çetinkaya'nın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda Okul Müdürü Ali Işık, "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in temel insani özelliklerinden olan bütün insanlığı kuşatıcı sevgisi ile "Merhamet Duygusu"nun güzelliğini geleceğimiz olan gençlere kazandırılması çerçevesinde, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in 1440. doğum yıldönümü nedeniyle 40 günde 40 hadis yarışması programına duyulan yoğun ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum." dedi.
'40 günde 40 hadis' yarışmasının jüri üyeliklerini Müftü Vekili Fahri Başar, Nizip İlçe Vaizi Ahmet Aktaş ile Birecik İmam Hatip Lisesi meslek dersleri öğretmeni İlhan Polat yaptı. Yapılan yarışma sonucunda çeşitli hediyelerin yanında 1.'ye laptop, 2.'ye yarım altın, 3.'ye çeyrek altın hediye edildi. Kutlu Doğum programına Analolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri tarafından gelen bütün davetlilere Isparta Özel Gülsuyu ile Gül aromalı lokum ikram edildi. Program yapılan hediye takdimi ile son buldu.
Samanyolu Haber