30 Nisan pazartesi okulllar tatil olacak mı? 1 Mayıs tatili 4 gün olacak mı?

30 Nisan pazartesi okulllar tatil olacak mı? 1 Mayıs tatili 4 gün olacak mı?

1 Mayıs ülkemizde emek ve dayanışma günü adı altında resmi tatil olarak kutlanıyor. Dünya'da işçi bayramı olarak da geçen 1 Mayıs, 2018 yılında Salı gününe denk gelecek. Peki 30 Nisan pazartesi okullar ve resmi kurumlar tatil olacak mı?

1 Mayıs 2018 Salı günü ülkemizde Emek ve Dayanışma Bayramı adıyla resmi tatil olacak. O gün tüm kamu kurum ve kuruluşları kapalı olacak. Özel sektör içinde de pek çok kuruluş 1 Mayıs salı günü tatil olacak.

1 Mayıs'ın salı gününe denk gelmesi gözleri 30 Nisan 2018 Pazartesi tatil mi? sorusuna yöneltti. Haftanın ilk iş gününden sonra ertesi günün resmi tatil olması da bu konuda etkili oldu.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü ülkemizde 2009'dan beri resmi tatil olarak belirlenmiş durumda. E Fakat pek çok insan; 30 Nisan 2018 Pazartesi okullar tatil mi? 30 Nisan pazartesi tatil olacak mı? 30 Nisan tatil olur mu? sorularına yanıt arıyor. Eğer 30 Nisan tatil olursa, 1 Mayıs tatili 4 gün olacak.

30 Nisan pazartesi tatil olur mu?

MEB'ten veya herhangi bir kurumdan 1 Mayıs tatilinin uzatılmasına dair bir karar veya açıklama gelmiş durumda değil. Geçmişte benzer durumlarda tatil ilan edilme durumu da olmamıştı. Fakat bu konuda yeni bir gelişme yaşanır ve 30 Nisan da tatil edililrse anında haber edeceğiz.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.