3. Köprü yolunda sıcak gelişme

3. Köprü yolunda sıcak gelişme

Yolun Odayeri mevkiindeki 2 kilometrelik bölüme asfalt dökülerek, yol kullanıma hazır hale getirildi. Yol güzergahında 64. ve 66. kilometreleri arasında asfalt dökülme işlemi yapıldığı belirtildi.

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ni yürüten inşaat firması ICA tarafından yapılan açıklamada, 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada Kuzey Marmara Otoyolu güzergahında Avrupa Yakasında ilk kez asfalt dökülen otoyolun 2 kilometrelik bölümü, kullanıma hazır hale getirildiği, altyapı işleri tamamlanan güzergahta 64. ve 66. kilometreleri arasında asfalt dökülme işlemi yapıldığı belirtildi. 
 
İlk asfalt dökümü çalışmalarında zeminle ilgili iyileştirmeler yapıldığını belirten Kuzey Marmara Otoyolu E-2 kısım sorumlusu, plent mix alttemel, plent mix temel ve bitümlü temel üstyapı katmanlarının tabaka halinde serimi yapıldığını ve ardından binder seriminin de gerçekleştirildiğini açıkladı. 
 
Asfalt döküm işlemi sırasında, 45 kişilik bir ekip çalıştığını söyleyen Kuzey Marmara Otoyolu E-2 kısım sorumlusu, bölgede yapımı süren viyadük 37'nin bitimi sonrası asfalt döküm işleminin sürdürülmesinin planlandığını belirtti. Bir süre önce güzergah üzerinden geçen Sarıyer-Demirciköy ulaşım yolu asfaltlanarak hizmete açılmıştı. 
 
Haberler 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.