28 Nisan Cuma tatil olacak mı? Yarın Okullar tatil ilan edildi mi?

28 Nisan Cuma tatil olacak mı? Yarın Okullar tatil ilan edildi mi?

1 Milyondan fazla Ortaokul son sınıf öğrencisinin katılacağı TEOG Sınavları okullarda gerçekleştirilecek. TEOG Sınavları sonrası tatil olacak mı? sorusu yorucu maraton sonrası dinlenmek isteyenlerin merak konusu. Yarın okullar tatil mi?

28 Nisan Cuma günü okullar tatil olacak mı? sorusu milyonlarca öğrencinin merak konusu. 2017 TEOG 2.Dönem Sınavları 26 ve 27 Nisan 2017 Çarşamba ve Perşembe günleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullarda gerçekleştirilecek. TEOG Sınavlarının ertesi tatil olacak mı? sorusu hem TEOG Sınavlarına giren, hem de TEOG'un yapıldığı okullarda okuyan öğrencilerin merak konusu olmuş durumda.

2.Dönem TEOG Sınavları 2 gün sonra başlayacak. Sınavların yapılacağı 26-27 Nisan 2017 tarihleri TEOG'un yapıldığı okullarda tatil olarak ilan edilmiş durumda. Fakat TEOG Maratonu ile yorulacak öğrenciler TEOG Sonrası okullar tatil olacak mı? sorusunu soruyor.

28 Nisan 2017 Cuma Okullar Tatil mi?

Milli Eğitim Bakanlığı, 26-27 Nisan 2017 Çarşamba ve Perşembe günlerini teog öğrencilerinin daha iyi odaklanabilmesi ve çalışabilmesi için TEOG'un yapıldığı okullarda tatil ilan etmiş durumda. Öğrenciler 28 Nisan Cuma'nın da tatil ilan edilmesini istiyor. Peki okullar yarın tatil olacak mı? okullar 5 gün tatil mi?

MEB'in bu konudaki açıklaması maalesef olumsuz. 28 Nisan Cuma, tıpkı önceki yıllarda olduğu gibi, tatil ilan edilmedi. Yani 28 Nisan Cuma günü okullar açık olacak.

TEOG sınavının yapıldığı okullarda 26-27 Nisan günü tatildi.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.