28-29 Ekim'de Öğretmenler Ek Ders Ücreti alacak mı?

28-29 Ekim'de Öğretmenler Ek Ders Ücreti alacak mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yaklaşıyor. 28 Ekim tarihinde öğleden sonra başlayacak tatil, maalesef bu sene Cumartesi gününe denk geliyor. Bu yüzden resmi tatillerinden biri kaynayan öğretmenler 29 Ekim'de ek ders ücreti alıp almayacağını merak ediyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na sayılı günler kaldı. Bu sene Cumhuriyet Bayramı'nın Cumartesi gününe denk gelmesi öğrenci ve öğretmenlerin moralini bozdu. Her ne kadar 28 Ekim 2016 Yarım Gün tatil olacak olsa da, Cumartesi günü sabahtan okullarda yapılacak törenlere gidecek olmak pek çok kişi için yorucu olacak.

28-29 Ekim'de 1.5 gün tatil yapacak olacak öğretmenlerin aklında bu günlere dair ek ders ücretleri alıp almayacakları oldu. 29 Ekim 2016'da öğretmenler ek ders ücreti alacak mı? sorusu sıkça soruluyor.

MEB tarafından yapılan resmi açıklamaya göre 29 Ekim 2016 günü için Öğretmenlere Ek Ders Ücreti verilecek. Bu konuda yönetmeliklerde de Resmi Tatillerde görev alan öğretmen ve yöneticilerin Ek Ders Ücreti alacağı daha önce bir madde ile eklendi.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.