26 Mayıs Ankara Teravih Vakitleri | İlk Teravih saat kaçta?

26 Mayıs Ankara Teravih Vakitleri | İlk Teravih saat kaçta?

26 Mayıs 2017 itibari ile İslam Alemi'nde olduğu gibi Türkiye'de de ilk teravih kılınacak. İlk teravih için Ankara'da camiler dolup taşacak. Ankara'da ilk teravih saat kaçta? 26 Mayıs Ankara Teravih Vakitleri....

11 Ayın Sultanı Ramazan başlıyor. .26 Mayıs gündüzü Ramazan Arefesini yaşayacağız. Bu nedenle İslam Alemi'ni tatlı bir telaş sarmış durumda. Oruç ibadetlerinin yapılacağı, Teravih Namazlarının kılınacağı ve Kur'an-ı Kerim Hatimlerinin gerçekleştirileceği Ramazan Ayı yine dolu dolu geçecek.

İlk Teravih bu gece kılınacak. Bilindiği üzere Teravih Namazı yatsı namazı ile birlikte kılınır ve Sünnet hükmünde bir ibadettir. Ankara Teravih vakti ise bugün merak edilenler arasında.

26 Mayıs Ankara Teravih Vakti ile bu gece Camiler dolup taşacak. Müslüman halkımız bu gece ibadetler ve dualar ile Ramazan'ı karşılayacak. Peki Ankara'da İlk Teravih saat kaçta?

26 Mayıs Ankara Teravih Vakti

İlk Teravih Vakti bu gece Camilere koşacak olan halkımız için son derece önemli. 20 Rekatlık Teravih Namazı'nın vakti için Yatsı Namazı Vakti'ne bakmamız gerekiyor.

Ankara'da 26 Mayıs'ta Teravih: Saat 21.55 itibari ile başlayacak.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.