24 Temmuz 2015 karayollarında durum

24 Temmuz 2015 karayollarında durum

Karayollarının yenileme, iyileştirme ve asfalt kaplama çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Bala-Karakeçili-Kaman Devlet yolunun 8-13. kilometreleri arasında temel takviyeli asfalt sathi kaplama çalışması yapılacağından Kaman-Karakeçili-Bala istikameti ulaşıma kapatılarak trafik akışı karşı yönden (bölünmüş yolun diğer yönünden) iki yönlü olarak gidiş geliş olarak sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

Bergama-Soma Devlet yolunun 32-34. kilometreleri arasında BSK çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü araç trafiğine kapatıldı. Ulaşım diğer şeritten çift yönlü olarak  sağlanıyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Orhangazi-Bursa kesimi 61. kilometrede Gemlik Viyadüğündeki PL-08 ve PL-09 ayaklarının başlık kirişi çalışmaları 30 Ağustos'a kadar yapılacak. Bursa-Yalova devlet yolunun 18. kilometresinde trafik akışının 4. etap trafik işaretleme projesine uygun olarak trafik akışı sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat edilmesi gerekiyor.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.