24 Kasım TEOG Soru ve Cevapları ne zaman açıklanacak?

24 Kasım TEOG Soru ve Cevapları ne zaman açıklanacak?

23-24 Kasım tarihlerinde TEOG Sınavlarının 1.Dönem oturumlarına giren TEOG öğrencileri, zorlu sınavların ardından TEOG Soru ve Cevaplarının ne zaman açıklanacağı sorusunu soruyor. MEB ise bu konuda açıklama yaptı.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG), 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nda 2 Dönem Şeklinde gerçekleştiriliyor. İlköğretim 8. Sınıf öğrencileri, 23 ve 24 Kasım 2016 tarihlerinde TEOG 1.Dönem Sınavlarına girdi.

23 Kasım'da gerçekleştirilen ilk oturumda öğrenciler Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sınav olurken, 24 Kasım'daki ikinci oturumda ise Fen ve Teknoloji, İnkilap Tarihi ve Yabancı Dil derslerinden sınav yapıldı.

1 Milyon'dan fazla öğrenci'nin katıldığı sınavlar sonrasında öğrenciler internette en çok; TEOG 1.Dönem Soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? 23 Kasım TEOG  Soru ve Cevapları ne zaman açıklanır? 24 Kasım TEOG Soru ve Cevapları ne zaman açıklanacak? gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

Pek çok öğrenci doğru ve yanlış cevaplarını hesap edebilmek için heyecan duyuyor. Sınav heyecanını atlatan öğrenciler bu konuda sıkça sorular soruyor. Beklenen açıklama ise Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 23-24 Kasım TEOG Soru ve Cevapları, yani TEOG 1.Dönem Soru ve Cevapları 24 Kasım 2016'da (Bugün) saat 14.00'da EBA sistemi üzerinden açıklanacak. Soru ve Cevaplar açıklandığı an Risale Haber olarak sizleri bilgilendireceğiz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum