24 Kasım TEOG İnkilap Tarihi Yorumları- Zor muydu? Kolay mıydı?

24 Kasım TEOG İnkilap Tarihi Yorumları- Zor muydu? Kolay mıydı?

24 Kasım'da düzenlenen TEOG İkinci Oturumu'nun ilk testi olan İnkilap Tarihi, Fen testinin ardından başlıyor. Bu zorlu bölüm pek çok öğrenci için belirleyici bir etken olarak karşımıza çıkıyor. Sınav sonrası İnkilap tarihi sorularını yorumluyoruz.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı'nın ilk dönem oturumlarının ikincisi 24 Kasım 2016 tarihinde saat 09.00'da başladı. 3 ayrı dersten sınava giren öğrenciler için en belirleyici bölüm ve İnkilap Tarihi bölümü olacak.

Öğrencilere İnkilap Tarihi testinde 20 soru sorulacak. 20 soru için öğrenciye verilecek süre ise 40 dakika.

Sınav'ın sona ermesi ile birlikte pek çok öğrenci İnkilap Tarihi soruları nasıldı? İnkilap Tarihi soruları zor muydu? İnkilap Tarihi testi yorumları gibi soruları ve cümleleri arayacak.

24 Kasım'da düzenlenen TEOG İlk Dönem İkinci Oturumunda öğrencilere İnkilap Tarihi testinde şu konulardan sorular yöneltiliyor;

1. Bir Kahraman Doğuyor

2. Milli Uyanış : Yurdumuzun İşgaline Tepkiler

3. Ya İstiklal Ya Ölüm

TEOG Sınavı sona erdiği an, İnkilap Tarihi Testi sorularını siz değerli adaylar ile birlikte yorumluyoruz. İnkilap Tarihi soruları nasıldı? İnkilap Tarihi soruları zor muydu? İnkilap Tarihi testinde yanlış olduğunu düşündüğünüz soru var mıydı?

Altta bulunan yorum bölümüne görüşlerinizi yazarak hem binlerce aday ile paylaşabilir, hem de onların sınavının nasıl geçtiğini öğrenebilirsiniz.

Risalehaber.com

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.