24 Kasım TEOG ikinci Oturum Yorumları - Sorular zor muydu? Kolay mıydı?

24 Kasım TEOG ikinci Oturum Yorumları - Sorular zor muydu? Kolay mıydı?

2 günlük TEOG Maratonu, ikinci ve son günü ile kaldığı yerden devam ediyor. 24 Kasım'da Öğrenciler TEOG 1.Dönem sınavlarının ikinci oturumunda Fen ve Teknoloji, İnkilap tarihi ve Yabancı Dil derslerinden sınava girecek.

Zorlu TEOG Maratonu ikinci gününde. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavlarının ilk dönemi 23-24 Kasım'da düzenleniyor. 23 Kasım'da düzenlenen ilk oturumun ardından, 24 Kasım'da öğrencileri Fen ve Teknoloji, İnkilap Tarihi ve Yabancı dil testleri bekliyor.

1 Milyondan fazla öğrencinin katılımı ile MEB tarafından gerçekleştirilen sınav'da her ders için öğrencilere 20'şer soru soruluyor. Toplamda ise 60 soru var. 60 Soru için öğrencilere 120 dakika verilecek. 30 Dakikada teneffüs bulunmakta. Saat 09.00 itibari ile adaylar ikinci oturuma başladı.

TEOG Sınavı her sene olduğu gibi bu sene de İlköğretim Son Sınıf öğrencilerinin, Ortaöğretim'e geçişte ilk basamakları olarak görülüyor. 2 Dönem halinde gerçekleştirilen sınavda öğrencilerin aldığı puan, iyi bir Lise eğitimi için temel taşı olarak görülüyor.

24 Kasım 2016 TEOG Sınavı'nın ertesinde bu zorlu sınavı siz değerli öğrenciler ile birlikte yorumluyoruz. Sınav nasıldı? Zor muydu Kolay mıydı? Sınav'da hatalı olduğunu düşündüğünüz soru var mıydı?

Altta bulunan yorum bölümüne görüşlerinizi yazarak binlerce öğrenci ile paylaşabilir, onların da sınavının nasıl geçtiğini öğrenebilirsiniz.

Risalehaber.com

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum