23 Nisan 2017 hangi güne denk geliyor? 23 Nisan tatil olacak mı?

23 Nisan 2017 hangi güne denk geliyor? 23 Nisan tatil olacak mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için sayılı gün kaldı. Tüm Türkiye Geneli'nde bu gün etkinlikler ile kutlanacak. Öğrenciler ve öğretmenler 23 Nisan tatil mi? 23 Nisan hangi gün? sorularını soruyor.

23 Nisan Hangi güne denk gelecek? sorusu uzun zamandır öğrencilerin kafasını kurcalıyor. Türkiye'de uzun yıllardır resmi tatil olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, resmi tatil olmasının yanında etkinlikler ve devlet törenleri ile kutlanmaktadır. Fakat 23 Nisan'ın merak edilen bir yönü de 23 Nisan Haftasonuna mı denk gelecek? sorusunun yanıtı olmuş durumda.

Öğrenciler ve öğretmenler uzun süren ders ve sınav maratonu nedeniyle bir hayli yorulmuş durumda. Bu da pek çok kişinin resmi tatil beklentisini arttırıyor. Bu eğitim-öğretim yılı içinde pek çok önemli gün ve resmi tatil de haftasonuna geldi.

23 Nisan Hangi Güne Denk Gelecek?

23 Nisan 2017, resmi ve dini tatil günleri takvimine bakılırsa, pek çok öğrenci ve öğretmeni üzecek şekilde Pazar günü kutlanacak. Bu da resmi tatilin haftasonuna denk geleceği anlamına geliyor.

23 Nisan'da pek çok okulun tören yapacak olması nedeniyle Pazar günü pek çok kişi için yoğun geçecek. Fakat MEB, yaptığı açıklama ile 24 Nisan'ın da tatil olmayacağı açıklanmış durumda. Yani öğrenciler 24 Nisan'da da okula gidecek.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.