23 Kasım TEOG Yorumları- TEOG İlk Oturumu zor muydu? kolay mıydı?

23 Kasım TEOG Yorumları- TEOG İlk Oturumu zor muydu? kolay mıydı?

23 Kasım itibari ile 1 Milyon 190 Bin Öğrenci için beklenen gün geldi çattı. Saat 09.00'da başlayacak TEOG Sınavı'nın ilk oturumunda adaylar Türkçe, Metamatik ve Din Kültürü'nden sınava girecek. Zorlu sınavın sorularının yorumları burada...

Temel Eğitim'den Ortaöğretim'e Geçiş Sınavı (TEOG) Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Eğitim-Öğretim yılında 2 dönem olarak yapılan sınavdır. Milyonlarca İlköğretim son sınıf öğrencisi'nin katılımı ile yapılacak olan sınavın 1.Dönem'i 23-24 Kasım 2016 tarihlerinde olacak.

23 Kasım 2016, yani bugün, TEOG Sınavlarının ilk oturumu yapılacak. Saat 09.00'da başlayacak sınavda Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden 20'şer soru sorulacak. 20'şer soru için 40'ar dakika süre verilecek sınavda toplamda 60 soru için 120 dakika yani 2 saat süre verilecek. Her dersin arasında 10'ar dakikadan toplamda 30 dakika da teneffüs olacak.

Bu zorlu sınavın ertesinde, TEOG 1.Dönem Sorularını siz değerli öğrenciler ile birlikte yorumluyoruz. TEOG 1.Dönem İlk Oturum sizce nasıldı? Sorular zor muydu? yoksa kolay mıydı? Sınav'da sizce yanlış olduğunu düşündüğünüz sorular mevcut muydu?

Altta bulunan yorum bölümünde görüşlerinizi paylaşabilir ve diğer öğrencilerin sınavlarının nasıl geçtiğini de buradan öğrenebilirsiniz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum