23 Kasım TEOG Soru ve Cevapları ne zaman yayınlanacak?

23 Kasım TEOG Soru ve Cevapları ne zaman yayınlanacak?

23 Kasım 2016 tarihinde düzenlenecek TEOG, İlköğretim'den Ortaöğretim'e geçişte en önemli basamak. 1 Milyon 190 Bin 8.Sınıf öğrencisi, geleceğine ilk adımı atmak için bu zorlu sınavlarda ter dökecek. Peki 23 Kasım TEOG Soru ve cevapları ne zaman açıklanır

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nın ilk TEOG Sınavları 23-24 Kasım 2016 tarihlerinde başlıyor. Sabah saat 09.00'da başlayacak sınav iki oturumda yapılacak. 1 Milyon 190 Bin Öğrencinin katılımı ile yapılacak sınavda, ilk oturumda Türkçe, Matematik ve Din Kültürü testleri olacakken, 24 Kasım'daki 2.Oturum'da ise Fen ve Teknoloji, İnkilap Tarihi ve Yabancı Dil testlerinden sınava girilecek.

İlköğretim 8.Sınıf öğrencilerinin geleceğine ilk adımı atacağı sınav için heyecan dorukta. Sınav bittiği an pek çok öğrenci sınavın soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı araştırmaya başlayacak. Sınavının nasıl geçtiğini öğrenmek isteyen öğrenciler, TEOG Soru ve Cevapları ne zaman yayınlanacak? sorusuna yanıt arıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı, geçtiğimiz yıllarda yaptığı TEOG Sınavlarından sonraki saatler içinde, o sınava ait Soru ve Cevapları yayınlıyor. Yani sınavın bitişinden sonraki 1-2 saat içinde soruların açıklanması olası. Sınav Soru ve Cevapları açıklandığı an sizleri bilgilendireceğiz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.