23 Kasım TEOG Soru ve Cevapları (EBA)

23 Kasım TEOG Soru ve Cevapları (EBA)

23 Kasım 2016 EBA sistemine giriş ile TEOG Soru ve Cevapları yayınlandığı an öğrenebilirsiniz. 23 Kasım'da TEOG 1.Dönem ilk oturumu yapılıyor. Türkçe, Matematik ve Din Kültürü soruları ve cevapları sınavın ertesinde yayınlanacak.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) 1.Dönem Sınavlarının ilk oturumu 23 Kasım 2016 tarihinde saat sabah 09.00'da başladı. 1 Milyon 190 Bin öğrencinin katılacağı bu zorlu sınav'da öğrencilere Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sorular yöneltilecek.

Her ders için öğrencilere 20 soru sorulacak. Toplamda sorulacak 60 soru için öğrencilere 120 dakika süre verilecek. Teneffüsler için ayrılan süre ise 30 dakika olarak belirlendi.

23 Kasım TEOG İlk Oturumu'nun sona ermesi ile birlikte öğrenciler en çok doğru ve yanlış sayılarını merak edecek. Milli Eğitim Bakanlığı, geçtiğimiz yıllarda TEOG Sınavlarının hemen ertesinde o güne dair soru ve cevapları yayınlıyor. Bu sene de benzer bir durumun yaşanması bekleniyor.

Bu yüzden pek çok öğrenci sınavın ertesinde TEOG Soru ve Cevapları nasıl öğrenilir? sorusunun yanıtını arıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın en önemli hizmetlerinden biri olan EBA, pek çok fonksiyonun yanı sıra, TEOG Sınavlarının soru ve cevaplarının yayınlandığı yerdir. Her TEOG Sınavında olduğu gibi, 23 Kasım'daki TEOG 1.Dönem ilk oturumundaki Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi soru ve cevapları da EBA'dan yayınlanacak.

23 KASIM TEOG SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

23 Kasım TEOG İlk Oturumunun soru ve cevaplarının yayınladığı an yukardaki Linke tıklayarak soru ve cevapları öğrenebilir, doğru ve yanlış kontrollerinizi yapabilirsiniz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum