23 Kasım TEOG Din Kültürü Soruları Nasıldı? Sorular Zor muydu? Kolay mıydı?

23 Kasım TEOG Din Kültürü Soruları Nasıldı? Sorular Zor muydu? Kolay mıydı?

TEOG 1.Dönem oturumlarının ilki 23 Kasım 2016 saat 09.00'da. Bu zorlu sınavın en önemli bölümlerinden biri de şüphesiz ki Din Kültürü. TEOG Din Kültürü testini siz değerli öğrenciler ile birlikte yorumluyoruz. TEOG Din Kültür testi zor muydu? Kolay mıydı?

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nda düzenlenecek olan TEOG Sınavlarının ilk dönem ilk oturumları 23-24 Kasım tarihlerinde yapılacak. Bu zorlu maraton için pek çok öğrenci aylardır çalışıyor. 23 Kasım 2016'da yapılacak ilk oturum'da öğrenciler Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi testlerine tabi tutulacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenen TEOG Sınavlarına 1 Milyon 190 bin öğrenci katılıyor. İyi bir Ortaöğretim Kurumuna yani Lise'ye devam etmek isteyen öğrenciler aylardır bu zorlu sınava hazırlanıyor. TEOG Sınavlarının ilk dönem oturumları da artık geldi çattı. Öğrenciler çalışmalarının meyvesini almak için bugün saat 09.00'da ter dökecek.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi testi, TEOG ilk oturumunun en önemli testlerinden biri. 20 Soru sorulacak TEOG Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Testi için öğrencilere 40 Dakika Süre verilecek. Din Kültürü testinde öğrencilere;

1. Kaza ve Kader

konusundan sorular sorulacak.

23 Kasım TEOG İlk Oturumu'nun ardından Din Kültürü ve Ahlak Bilgsi Testi'ni siz değerli öğrenciler ile birlikte yorumluyoruz.

Sizce 23 Kasım Din Kültürü Soruları nasıldı? Din Kültürü Testi zor muydu kolay mıydı? Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Testinde en çok zorlandığınız sorular hangileriydi? Yanlış olduğunu düşündüğünüz soru var mı?

Bu soruların ve çok daha fazlasının cevabını altta bulunan yorum bölümüne yazarak tartışabilir, diğer adaylar ile kıyas edebilir ve onların sınavının nasıl geçtiğini de öğrenebilirsiniz.

Risalehaber.com

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum