2018 PYBS Başvuruları ne zaman? | PYBS Başvuru tarihleri

2018 PYBS Başvuruları ne zaman? | PYBS Başvuru tarihleri

İlköğretim ve Lise öğrencilerinin katıldığı, devletin parasız yatılılık ve bursluluk imkanından faydalanmak isteyenlerin girdiği 2018 PYBS Sınav Tarihi merak konusu. 2018 PYBS ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve ilköğretim 5-6-7. sınıflar ile Lise 1-2-3. sınıfların katılabildiği Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (PYBS) bu yıl da düzenlenecek.

İmkanı olmayan ve devletin yurt ve burs imkanlarından faydalanmak isteyen binlerce öğrenci 2018 PYBS Sınav Tarihi'ni merak ediyor. Pek çok öğrenci yoğun hazırlık döneminde 2018 PYBS ne zaman yapılacak? sorusunu soruyor.

Geçtiğimiz yıl mart ayı içinde biten PYBS Başvuruları bu yıl 5 Nisan'da sona erdi. Öğrencinin PYBS Sınavına girebilmesi için gerekli mercilere ihtiyacı olduğunu ispatlaması gerekiyordu.

2018 PYBS ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilköğretim ve lise öğrencilerinin katılımı ile yapılacak olan 2018 PYBS için son günler yaklaştı. Durumu olmayıp, devletin parasız yatılılık ve burs imkanlarından faydalanmak isteyen binlerce öğrenci başvurularını yaptı ve 2018 PYBS Sınav Tarihi için beklemeye koyuldu.

,2018 PYBS;

3 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak.

Sınavları MEB'in belirlediği sınav merkezlerinde tüm Türkiye'de aynı saatte başlayacak. Sınava dair sonuçların ne zaman açıklandığı henüz kurum tarafından açıklanmadı.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.