2018 DGS ne zaman? DGS Sınav Giriş Belgesi yayınlandı mı?

2018 DGS ne zaman? DGS Sınav Giriş Belgesi yayınlandı mı?

2018 Dikey Geçiş Sınavı için hazırlıklar yapılıyor. Üniversitelerin iki yıllık bölümlerinden dört yıllık bölümlerine geçmek isteyen öğrenciler 2018 DGS ne zaman yapılacak? sorusuna yanıt arıyor.

2018 DGS Başvuruları geçtiğimiz günlerde sona erdi. Üniversitelerin ön lisans bölümlerinden lisans bölümlerine geçmek isteyen üniversite öğrencileri heyecanla 2018 DGS Sınav Tarihi için ÖSYM'den gelecek açıklamayı bekliyor. 2018 DGS ne zaman? sorusu yanıt buldu.

Dikey Geçiş Sınavı her yıl ÖSYM tarafından belirlenen sınav merkezlerinde düzenlenir. 81 ilde aynı anda başlayan sınav sonucunda başarılı olanlar belirlenen bölümlere dikey geçiş sağlarlar. Sınav öncesinde en çok merak edilenler arasında 2018 DGS Sınav Yerleri yer alıyor. Sınav yerleri ise Sınav Giriş Belgesi üzerinde yer alacak. Peki 2018 DGS Sınav Giriş Belgesi yayınlandı mı?

2018 DGS ne zaman?

Dikey Geçiş Sınavı'nın 2018 yılındaki oturumu ÖSYM'den gelen açıklamaya göre 21 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak. 120 soruluk testte sayısal ve sözel alanda sorular sorulacak.

2018 DGS Sınav Giriş Belgesi ne zaman yayınlanacak?

ÖSYM henüz DGS Sınav Yerleri için bir açıklama yapmadı. Sınavın giriş yerleri, sınav giriş belgesi üzerinde yer alacak ve adaylar belirlenen okul ve salonda sınava girecekler. Sınav Giriş Belgesi duyurulduğu an sizlerle paylaşacağız.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.