2018 Babalar Günü ne zaman? Babalar günü hediye tavsiyeleri

2018 Babalar Günü ne zaman? Babalar günü hediye tavsiyeleri

Anneler Gününün ardından ailemizin bir diğer önemli ferdi babalarımızın hatırlandığı Babalar Günü de yaklaşıyor. Babalar Günü için az bir süre kala hediye bakacaklar 2018 Babalar Günü ne zaman? sorusuna yanıt arıyor.

Her yıl Haziran ayında kutlanan Babalar Günü, ailemizin iki önemli ferdinden biri olan babalarımızın hatırlandığı ve onların mutlu edildiği güne verilen isimdir.

Evimizin sembolü olan babalarımızı bu önemli günde hatırlamak isteyen vatandaşlarımız 2018 Babalar Günü Tarihi için internetten aramalar yapıyorlar.

Bu özel günün gelişi ile birlikte evlatlar, babalarına hediye seçerek onlara güzel bir hediye vermek istiyor. Kimi vatandaşlar bir mesaj veya bir şiir ile bu önemli günü hatırlamak istiyor.

Dünyada ilk kez 1907 yılında ABD'de kutlanan Babalar Günü, dalga dalga tüm dünyaya yayılmış ve ülkemizde de uzun zaman önce kutlanmaya başlamıştı.

2018 Babalar Günü ne zaman?

Takvimlere baktığımızda 2018 Babalar Günü Tarihi için;

17 Haziran 2018 Pazar gününe denk geldiğini görürüz. Bu tarih aynı zamanda Bayram'ın üçüncü günü olması nedeniyle son derece anlamlıdır.

Babalar Günü için hediye tavsiyesi

Babalar günü için alınabilecek pek çok hediye vardır. Fakat en önemlisi babanız ve sizin için anlam taşıyan bir hediye olmasıdır. Yine de karar veremiyorsanız bir kaç tavsiye verebiliriz;

- Şık bir kalem: Bizleri okutmak ve yetiştirmek için ömrünü vermiş babalarımıza şık bir kalem ile teşekkür edilebilir.
- Kravat veya gömlek: Babanız çalışıyorsa onun elbiselerine uyacak güzel bir kravat veya gömlek tarzı bir giysi düşünülebilir.
- Fotoğraf albümü: Üstünde babanızın ve sizin resimlerinizin bulunduğu, aile albümü de yapabileceğiniz fotoğraf albümü alabilirsiniz.
- Ayakkabı
- Cüzdan
- Babanızın fotoğrafından dergi kapağı yaptırmak
- t-shirt

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.