2017'de yeni PÖH Alımları olacak mı? 2017 Polis Özel Harekat Alımı yapılacak mı?

2017'de yeni PÖH Alımları olacak mı? 2017 Polis Özel Harekat Alımı yapılacak mı?

2016'nın son döneminde başvuruları başlayan 19. Dönem Polis Özel Harekat Alımları için süreç sona doğru yaklaşıyor. 16 Ocak'ta Fiziki Yeterlilik Mülakatları bitti. Şimdi ise Sözlü Mülakat için tarih bekleniyor.

2016 yılının son aylarında başlayan ve 19. Dönem POMEM PÖH Alımları için başvurulardan sonra, başvuruları kabul edilen adaylar arasında Fiziki Yeterlilik Mülakatı da sona erdi. 16 Ocak 2017'de sona eren PÖH Fiziki Yeterlilik Mülakatları'nın sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak. Ardından başlayacak olan Sözlü Mülakatların da tamamlanmasının ardından, seçilen PÖH Adaylarının eğitimleri başlayacak. Eğitimler eskiden 6 ay sürüyordu. Fakat İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile PÖH Eğitim Sürelerinin kısalacağını ilan etmişti.

19.Dönem PÖH Adaylarının, eğitimlerinin ardından etkin göreve başlaması bekleniyor.

19.Dönem PÖH Alımları sona doğru yaklaşırken, Polis Özel Harekat olmak pek çok kişi; "Yeni PÖH Alımları ne zaman olacak? Yeni PÖH Alımı olacak mı? 20.Dönem PÖH Alımı olacak mı? 2017'de PÖH Alımı olacak mı?" sorusuna yanıt arıyor.

Yeni PÖH Alımı olacak mı? (2017)

19.Dönem PÖH Alımlarında en çok üzen nokta kadınlara kontenjan ayrılmaması oldu. 2017 yılında yeni PÖH Alımı için duyurunun yakın zamanda açılacağı söyleniyor. Konu ile ilgili POMEM'den veya Polis Akademisinden resmi bir açıklama gelmedi. Fakat artan terör olayları konu ile ilgili çalışmaları hızlandırıyor.

Yeni PÖH Alımlarında kadınlara da bin kişilik bir kontenjan ayrılacağı gelen bilgiler arasında.

Yeni bir PÖH Alımı için 2017'de duyuru yapıldığı an sizleri bilgilendireceğiz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
27 Yorum