2017'de vergi affı çıkacak mı? Vergi Affı ne zaman çıkıyor?

2017'de vergi affı çıkacak mı? Vergi Affı ne zaman çıkıyor?

Binlerce kişi 2017'den vergi affı bekliyor. Faiz ödemek isteyenler vergi affı ne zaman çıkacak? sorusunu soruyor. Peki önümüzde bir vergi affı görünüyor mu?

2017 Vergi Affı çıkacak mı? sorusu Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yanıtlanmış durumda. Faizlerle boğuşmak istemeyen ve vergi borcu bulunan pek çok kişi gözünü Vergi Affı haberlerine dikmiş durumda. Konu ile ilgili Ağbal'dan sevindirici açıklamalar geldi.

Vergi Affı son dakika haberleri'nde Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın 2 Mayıs'ta TBMM Plan ve Bütçe Komisonu'nda görüşüleceğini söylediği yapılandırma kanunu var. Ağbal, 2 Mayıs 2017'de görüşülceek yapılandırma kanunun vergi borçlarına yönelik olduğunu söyledi.

2017 Vergi Affı çıkacak mı? Vergi Affı kimleri kapsayacak?

Vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasına yönelik kanun 2 Mayıs'ta görüşüldükten sonra büyük ihtimalle çıkacak. Ağbal konu ile ilgili;

Yeni kanunda 2016'nın temmuz ayından 2017'nin mart ayına kadar olan dönemde vadesinde ödenmemiş vergi, gümrük vergisi, sosyal güvenlik primi, belediye ve il özel idarelere ödenecek vergi, trafik, nüfus, askerlik para cezaları, ORKÖY kredileri, motorlu taşıt vergisi, tarımsal amaçlı kullandırılan kooperatif krediler, organize sanayi bölgelerine kullandırılan krediler ve bir kısım kamu alacaklarını yeniden yapılandırıyoruz" sözleri ile yapılandırmanın detaylarını aydınlattı.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.