2017 YGS Sonucu Cep Telefonu ile nasıl öğrenilir? Telefon ile YGS Sonuç Sorgulama işlemleri (2017)

2017 YGS Sonucu Cep Telefonu ile nasıl öğrenilir? Telefon ile YGS Sonuç Sorgulama işlemleri (2017)

2017 YGS Sonuçları 28 Mart 2017 Salı günü, yani bugün açıklanıyor. Öğle saatlerinde açıklanması beklenen 2017 YGS Sonuçları, cep telefonu ile de sorgulanabilecek. Peki Cep Telefonu ile 2017 YGS Sonucu nasıl öğrenilir? Detaylar haberimizde...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 12 Mart 2017 tarihinden 2 Milyondan fazla öğrencinin katılımı ile yapılan 2017 YGS'nin üzerinden 16 gün geçtikten sonra Üniversite adaylarının heyecanla beklediği gün gelip çattı. 2017 YGS Sonuçları online platformlarda açıklanacak. Adaylara yazılı herhangi bir bildirim yapılmayacak.

Bu online platformlara elbette Android, iOS gibi mobil platformlar da dahil olacak. Bu da Cep Telefonu ile YGS Sonuç Öğrenme işini son derece önemli kılıyor. 2 Milyon aday içinde pek çok kişi 2017 YGS Sonuçları Cep Telefonu ile nasıl öğrenilir? Telefon ile YGS Sonuç Sorgulama gibi önemli sorular soruyor.

2017 YGS Sonucu Cep Telefonu ile nasıl öğrenilir?

2017 YGS Sonuçları açıklandığı an ÖSYM Mobil Uygulamalarından da ulaşılabilir olacak. Bu da Cep Telefonu ile YGS Sonuç Sorgulamayı kolaylaştıracak.

ÖSYM Mobil Uygulaması'nı Google Play Store'dan Android'e indirmek için TIKLAYINIZ

ÖSYM Mobil Uygulaması'nı AppStore'dan iPhone'a indirmek için TIKLAYINIZ

Yukarda verdiğimiz linkler ile ÖSYM mobil uygulamasını indirdikten sonra sisteme T.C Kimlik Numaranız ve Aday işlemleri şifrenizi girerek 2017 YGS Sonucu'nu öğrenebilirsiniz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.