2017 Yeni PÖH Alımları ne zaman? Lise Mezunu PÖH Alımı olacak mı?

2017 Yeni PÖH Alımları ne zaman? Lise Mezunu PÖH Alımı olacak mı?

Geçtiğimiz yılın son aylarında başlayan 19. Dönem Polis Özel Harekat Alımı'nın sözlü mülakatları da sona erdikten sonra eğitimleri başlayacak. Geçen dönem alımların sona ermesi, 2017'de yeni PÖH Alımları olacak mı? 2017 PÖH Alımı ne zaman?

Geçtiğimiz yılın son aylarında alımları ilan edilen 10 bin Polis Özel Harekat için sürecin sonuna gelindi. Sözlü Mülakatların da sonuna gelindi ve seçilen adayların eğitimi başlayacak. Geçtiğimiz PÖH Alımı'nda seçilemeyen, başvuruyu kaçıran veya alımlardan yeni haberi olanlar ise 2017'de Yeni PÖH Alımı olacak mı? 2017 Yeni PÖH Alımları ne zaman? Lise Mezunu PÖH Alımı olacak mı? Lise Mezunu PÖH Alımı ne zaman? gibi soruların yanıtlarını arıyor.

Yeni PÖH Alımları olacak mı? (2017)

19. Dönem Polis Özel Harekat Alımı için artık son viraj geçiliyor. PÖH Sözlü Mülakatların sona ermesinden sonra PÖH Eğitimleri için seçilenler eğitim görmeye başlayacak. Verilen eğitimin ardından yeni PÖH'ler görev başı yapacak.

Geçtiğimiz PÖH Alımlarında mülakat aşamasında elenen pek çok kişi bulunuyor. Pek çok gencimiz bu nedenle yeniden hazırlanma yoluna gitmiş bulunuyor. Ayrıca geçtiğimiz başvuruları kaçıran da pek çok kişi mevcut. Ek olarak alımların olduğundan yeni haberi olanlar da var. Bu nedenle Yeni PÖH Alımı için pek çok kişi bekliyor.

Peki 2017 Yeni PÖH Alımı olacak mı?

Cevap İçişleri Bakanlığı'ndan geldi. Kamu'da yapılan FETÖ temizliği Emniyet'i de vurmuş durumda. Bu nedenle Polis Özel Harekat için de ihtiyaç doğmuş durumda. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yine bir 10 Bin Polis Özel Harekat Alımı olacağını duyurdu.

Yani 2017'de Yeni Polis Özel Harekat Alımı olacak.

Fakat henüz bu alımların ne zaman olacağına dair bir ipucu verilmiş durumda değil. Tahminler şu an yapılan alımların tamamiyle bitmesinden sonra POMEM tarafından yeni bir 10 bin PÖH Alımı ilanı açılacağı yönünde. İlan yayınlandığı an şartlarını da sizlerle paylaşacağız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
7 Yorum