2017 Üniversiteler ne zaman açılacak? 2017-2018 Üniversite başlama tarihi

2017 Üniversiteler ne zaman açılacak? 2017-2018 Üniversite başlama tarihi

Yaz tatilinin son günleri geldikçe, Üniversite kayıtlarını yaptırmış olan öğrenciler 2017 Üniversiteler ne zaman açılacak? sorusuna yanıt arıyor. Özellikle Üniversiteyi şehir dışında okuyacaklar hazırlık yapıyor.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı'nın başlamasına az bir vakit kaldı. Kurban Bayramı'nın da yaklaşmasının ardından, Üniversitelerin açılma tarihi de giderek yaklaşıyor. Üniversite kayıtlarını yaptırmış öğrenciler, Üniversiteler ne zaman açılacak? sorusuna yanıt arıyor.

14-18 Ağustos tarihlerinde yapılan Üniversite kayıtlarının ardından Üniversitelerin açılması için gün sayılıyor. Yakında boş kontenjanların da açıklanması ile birlikte ek yerleştirmeler de yapılacak. Peki Üniversiteler ne zaman açılıyor?

2017 Üniversiteler ne zaman açılıyor?

Üniversitelerin her birinin bu yıl için açılma tarihleri değişse de, pek çoğu 10 Eylül 2017'den itibaren yavaş yavaş açılmaya başlayacak. Üniversite başlangıç tarihleri için kayıt yaptırdığınız Üniversitenin sitesine giderek eğer açıklanmış ise 'akademik takvim' indirerek okulunuzun başlangıç tarihini öğrenebilirsiniz.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.