2017 TUS Başvurusu nasıl yapılır? | TUS İlkbahar Dönemi başvuruları başladı

2017 TUS Başvurusu nasıl yapılır? | TUS İlkbahar Dönemi başvuruları başladı

22 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) Başvuruları 28 Şubat 2017 itibari ile başladı. ÖSYM tarafından alınacak olan başvurular bugünden itibaren yapılacak. Peki TUS Başvurusu nasıl yapılır? 2017 TUS Başvurusu nasıl yapılacak?

Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) her yıl ÖSYM tarafından Nisan ve Eylül olmak üzere iki defa yapılıyor. 2017 yılının ilk TUS Sınavı, yani TUS 2017 İlkbahar Dönemi için başvurular ise bugün itibari ile başladı. Tıp alanında uzmanlık edinmek isteyen binlerce kişi her sene olduğu gibi bu sene de TUS'a yoğun ilgi gösterecek. Peki 2017 TUS Başvurusu nasıl yapılır? 2017 TUS Başvuru tarihleri ve Başvuru detayları...

2017 TUS Başvurusu Nasıl Yapılır?

ÖSYM tarafından verilen bilgiye göre, TUS Başvurusu yapacak olanlar öncelikle ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinde yayınlanan 2017 - TUS Başvuru Kılavuzu ile Aday Başvuru Formu'na başvuru süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilecekler.

TUS BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yukarda verdiğimiz linki tıkladıktan sonra, ikinci sırada yer alan 2017- TUS İlkbahar Dönemi sekmesine tıklamanız gereklidir. 2017 TUS İlkbahar Dönemi Başvurusu için ÖSYM tarafından verilen aday işlemleri şifresine sahip olmanız gereklidir. TUS İlkbahar Dönemi Başvurusu mesai saatleri içinde yapılacaktır.

TUS Başvurusu işlemi'ni tamamladıysanız, başvurunun ardından sınav ücreti olan 150 TL'yi ÖSYM'nin sitesi üzerinden online olarak veya kılavuzda belirtilen bankalardan herhangi birine ödeyebilirsiniz.

2017 TUS İlkbahar Dönemi Başvuru Tarihleri

22 Nisan 2017 tarihinde düzenlenecek olan ve binlerce kişinin katılacağı TUS ilkbahar Dönemi için başvurmak istiyorsanız, başvuru tarihleri 28 Şubat 2017 itibari ile başlamış durumda. Bugünden itibaren başvurusu alınan TUS İlkbahar Dönemi Başvuru tarihleri 7 Mart 2017 tarihinde sona erecektir. Yani TUS Başvurusunu 7 Mart 2017 mesai saati bitimine kadar yapmanız gerekiyor.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.