2017 TEOG Tercihleri ne zaman? TEOG Tercih Kılavuzu 2017

2017 TEOG Tercihleri ne zaman? TEOG Tercih Kılavuzu 2017

İyi bir Lise eğitimi için milyonlarca ilköğretim son sınıf öğrencisinin katılımı ile yapılan TEOG Sınavları sona erdi. 2017 TEOG'a katılanlar tercih dönemi için heyecanlı. 2017 TEOG Tercihleri ne zaman? TEOG Tercih Kılavuzu yayınlandı mı?

2017 TEOG Tercih Kılavuzu, iyi bir lise eğitimi alabilmek amacıyla Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'na katılan ilköğretim son sınıf öğrencilerinin merak konusu olmuş durumda. Lise tercihi yapacaklar, 2017 TEOG Tercihleri ne zaman? sorusuna yanıt arıyor.

TEOG Sınavları bu yıl da her yıl olduğu gibi 2 dönem'de ayrı ayrı yapıldı. 1.Dönem ve 2.Dönem TEOG Sınavları 2'şer gün içinde yapıldı. İlköğretim son sınıf öğrencilerinin katıldığı sınavlar MEB tarafından düzenlendi. 2 Milyonu aşkın öğrenci TEOG Sınavları'nda ter döktü.

2017 TEOG Tercih Kılavuzu, TEOG YEP Puanları'nın belirlenmesinin ardından en önemli konu olarak karşımıza çıkacak. Yerleştirmeye esas puanlar ise 30 Haziran 2017 tarihinde belirlenecek.

TEOG TERCİH KILAVUZU (E-OKUL)

2016 TEOG Tercihleri ne zaman?

2017 Lise Tercihleri, TEOG Sonucunda Liselere yerleşmek isteyen milyonlarca öğrencinin merak konusu olmuş durumda. 30 Haziran'da TEOG YEP puanlarının belirlenmesinin ardından TEOG Tercih Süresi de yaklaşacak. MEB'ten gelen açıklamaya göre 2017 TEOG Tercih Süreci;

14-24 Temmuz 2017 tarihleri arasında alınacak. Her öğrenci 25 tercih yapabilecek. Tercihlerin tamamlanmasının ardından 11 Ağustos 2017'de de yerleştirme sonuçları açıklanacak.

Risale Haber

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.