2017 TEOG 2.Nakil Başvuruları ne zaman? TEOG Boş Kontenjan listesi

2017 TEOG 2.Nakil Başvuruları ne zaman? TEOG Boş Kontenjan listesi

TEOG 1.Nakil Başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından, Nakil için bekleyen öğrenciler TEOG 2.Nakil ne zaman? sorusuna yanıt aramaya başladı bile. TEOG 2.Nakil için boş kontenjan listesi haberimizde...

Milli Eğitim Bakanlığı, her yıl olduğu gibi bu sene de TEOG Nakil Başvuruları'nı yönetiyor. 2017 TEOG 1.Nakil Sonuçları'nın açıklanmasının ardından kalan boş kontenjanlara yerleşmek isteyenler TEOG 2.Nakil Başvuru tarihleri için heyecanlı. TEOG 2.Nakil Boş Kontenjan listesi merak ediliyor.

TEOG 1.Nakil Sonuçları MEB tarafından açıklandı. Nakil olmak isteyen öğrenciler ise TEOG 2.Nakil Başvuruları ne zaman sorusuna yanıt arıyor. 14 Ağustos'ta başlayan TEOG ilk nakil başvurularının sonuçları 21 Ağustos itibari ile açıklandı.

TEOG 2.Nakil Başvuruları ne zaman? (2017)

21 Ağustos itibari ile açıklanan TEOG 1.Nakil Sonuçları'nın ardından vakit kaybetmeden TEOG 2.Nakil Başvuruları başlayacak. TEOG 2.Nakil Başvurusu 21 Ağustos 2017 saat 17.00 itibari ile başlayıp, 25 Ağustos 2017 tarihinde sona erecek.

28 Ağustos itibari ile TEOG 2.Nakil Başvuru Sonuçları açıklanacak.

TEOG 2.Nakil Boş Kontenjan listesi

TEOG Boş Kontenjan listesi için her zaman olduğu gibi öğrencilerin başucu kılavuzu e-okul sisteminden yararlanacak. 2.Nakil Başvurusu için boş kontenjanları öğrenmek isteyenler;

E-OKUL Boş Kontenjan Listesi için TIKLAYINIZ

yukarda verdiğimiz linkten faydalanabilirler

Risale Haber

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.