2017 Temmuz Memur zammı ne kadar? Memur Maaşı zam haberleri

2017 Temmuz Memur zammı ne kadar? Memur Maaşı zam haberleri

Memurlar gözünü giderek yaklaşan 2017 Temmuz'a dikmiş durumda. Temmuz Memur Maaşı zammı ne kadar? sorusu memurların en çok merak ettiği konuların başında geliyor. Ocak'tan beri zam bekleyen memurlar, memur maaşı zam haberlerini araştırıyor.

2017 Temmuz Memur Zammı ne kadar? sorusu, 6 aylık dönemdeki ikinci zamları için bekleyen milyonlarca memurun merak konusu olmuş durumda. 2017 Temmuz Memur maaşı ne kadar olacak? sorusu, enflasyon zammı da alacak olan memurların araştırdığı şeylerin başında geliyor.

Emekliler ve Memurlar son bir kaç gün kalan Temmuz için heyecanlı. Emekliler gibi Memurlar da 2017 Temmuz memur zamlarını alacaklar. TÜFE üzerinden hesaplanacak olan memur zamları konusunda ilk haberler gelmeye başladı. Toplu sözleşme zammı gereği memurlar ve memur emeklileri zaten yüzde 4'lük bir sabit zam alacaklar. Bunun üzerine enflasyon zammı için de beklentiler yükselmiş durumda.

2017 Temmuz Memur Zammı kaç TL?

Memurlar en son 2017 Ocak'ta toplu sözleşme zammı olan yüzde 4 oranındaki zamlarını almıştı. Yılın ilk 6 ayı için olan bu zamdan sonra, ikinci 6 aylık memur zammı için temmuz ayı bekleniyordu.

2017 Temmuz Memur Maaşları en az yüzde 4 oranında zamlanacaktı. Bunun üzerine en az yüzde 3 oranında da bir enflasyon zammı bekleniyor.

Bu oranlar gerçekleşirse 2017 temmuz'da memur zammı en düşük maaşta 197, en yüksek maaşta ise 745 olarak gerçekleşecek. Buna göre en düşük memur maaşı 2 bin 790 TL olacak iken, en yüksek memur maaşı da 10 bin 528 TL olarak gerçekleşecek.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.