2017 Ramazan Bayramı'nda PTT, Bankalar ve Noterler açık mı?

2017 Ramazan Bayramı'nda PTT, Bankalar ve Noterler açık mı?

2017 Ramazan Bayramı bu sabah kılınacak Bayram Namazı ile başlayacak. Bayram'da PTT açık olacak mı? Ramazan Bayramı'nda Bankalar kapalı mı? Bayram'ın kaçıncı günü PTT ve Bankalar açık olacak? sorularına yanıt aranıyor.

2017 Ramazan Bayramı için tüm İslam Alemi gibi ülkemizde heyecanlı. Ramazan'ın ve Üç Aylar'ın sona ermesini ifade eden Ramazan Bayramı, ülkemizde aynı zamanda Resmi Tatil olacak. Bu da kamu kurum ve kuruluşlarının kapalı olacağı anlamına geliyor. Fakat PTT, Banka ve Noterler ile işi olanlar, Ramazan Bayramı'nda PTT, Banka ve Notlerler açık mı? sorusuna yanıt arıyor.

2017 Ramazan Bayramı'nda PTT açık mı?

2017 Ramazan Bayramı 25 Haziran 2017 Pazar günü başlıyor. Bu aynı zamanda haftasonu tatili ile Bayram Tatili'nin ilk günü çakışacak anlamına geliyor. Bu nedenle Ramazan Bayramı'nın ilk günü PTT kapalı olacak.

Fakat PTT AŞ'den gelen açıklamaya göre 26 Haziran Pazartesi ve 27 Haziran Salı günleri, yani Ramazan Bayramı'nın 2. ve 3. günü PTT açık olacak ve hizmet verecek.

2017 Ramazan Bayramı'nda Bankalar açık mı?

25 Haziran Pazar günü itibari ile başlayacak 2017 Ramazan Bayramı'nda Bankalar kapalı olacak. Bankalar 2. ve 3. günü de hizmet vermeyecek. 28 Haziran Çarşamba günü ise diğer tüm kurumlar gibi Bankalar da mesai başı yapacaklar.

2017 Ramazan Bayramı'nda Noterler açık mı?

Noterler de diğer pek çok kamu kurumları gibi 2017 Ramazan Bayramı boyunca hizmet veremeyecek. 28 Haziran Çarşamba ise diğer tüm kamu kurumları gibi mesai başı yapacaklar.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.