2017 Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Kesin açıklama

2017 Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Kesin açıklama

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı'na 24 Haziran'da yapılacak son iftar ile veda edeceğiz. Ramazan Bayramı Arefesinde olduğumuz şu gün, Ramazan Bayramı Tatili kaç gün olacak? sorusu soruluyor. Ramazan Bayramı Tatil süresi haberimizde...

24 Haziran itibari ile Ramazan'ın son gününü ve Ramazan Bayramı'nın Arefesi'ni yaşıyoruz. 25 Haziran 2017 Sabahı Türkiye Geneli'nde kılınacak Bayram Namazı ile Ramazan Bayramı'nın ilk gününe erişeceğiz. Henüz tatile çıkmamış olanlar ve Ramazan Bayramı Tatili kaç gün olacak? sorusunu merak edenler için Ramazan Bayramı Tatili süresi haberimizde...

2017 Ramazan Bayramı için sadece saatler kaldı. Yine ibadet ve dua dolu bir Ramazan Ayı'nı arkamızda bırakıyoruz. Ülkemizde bu Ramazan pek çok farklı etkinliklerle idrak edildi. Ramazan boyunca vatandaşlarımız farz olan oruç ibadetini yerine getirmeye çalıştığı gibi, teravih namazları ve okunan Kur'an-ı Kerim'ler de bu mübarek ayın süsü oldu.

Bayram Tatili her bayram öncesi olduğu gibi bu yıl da pek çok kişinin merak konusu oldu. Ramazan Bayramı'nda dinlenmek isteyenler; 2017 Ramazan Bayramı kaç tatili kaç gün? Bayram Tatili kaç gün olacak? 2017 Ramazan Bayramı tatil süresi gibi aramalar yapıyor.

2017 Ramazan Bayramı Tatili

25 Haziran 2017 Pazar günü Ramazan Bayramı'nın ilk günü olacak. Bu gün Haftasonuna denk geldiği için zaten çalışanların mesaisi olmayacak. 26 Haziran Pazartesi ve 27 Haziran Salı günü Ramazan Bayramı'nın 2 ve 3. günleri olacak. Bu günler de ülke genelinde Resmi Tatil olacak.

Ramazan Bayram tatili bu sene sadece Bayram süresince geçerli olacak. Bayram Tatili Süresi uzamayacak. 28 Haziran 2017 Çarşamba günü tüm memurlar ve özel çalışanlar mesai başı yapmak zorunda.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.