2017 PÖH Sözlü Mülakat Tarihleri ne zaman? Açıklandı mı?

2017 PÖH Sözlü Mülakat Tarihleri ne zaman? Açıklandı mı?

2017'de alımı gerçekleştirilmesi planlanan 10 bin Polis Özel Harekat için son aşama olan Sözlü Mülakatlar için tarih bekleniyor. PÖH Sözlü Mülakat tarihleri ne zaman? PÖH Sözlü Mülakatları başladı mı? PÖH Sözlü Mülakat tarihleri açıklandı mı?

Alımları için duyurulan 2016 yılının son baharında verilen, ardından başvuru sürecine geçilen 10 Bin Polis Özel Harekat Alımı için süreç devam ediyor. 2016 Aralık Ayı'nın ortasında başlayan PÖH Fiziki Yeterlilik Mülakatları 16 Ocak 2017'de sona ermiş, Fiziki Yeterlilik Mülakatları'nı başarı ile tamamlayan PÖH adayları da o tarihten beri, 1 aydan fazla süredir, PÖH Sözlü Mülakatları için tarih beklemeye başlamıştı.

2017 yılının ilk günlerinde biten PÖH Fiziki Yeterlilik Mülakatları, Ön Sağlık Kontrolü ve PÖH Parkuru etaplarından oluşmuştu. Yaklaşık 300 bin adayın başvurduğu PÖH Mülakatlarında, adayların pek çoğu ön sağlık kontrolünde ve PÖH Parkuru'nda elenmişti.

Bu etapları başarı ile tamamlayanlar ise PÖH Sözlü Mülakat Tarihleri'nin hala açıklanmamasından muzdarip durumda. PÖH Sözlü Mülakatlarının da tamamlanmasının ardından, seçilen adaylara PÖH Eğitimleri verilecek. Polis Özel Harekat Sözlü Mülakatları, PÖH Eğitimlerine devam etmek isteyenler için son derece önemli.

Bu nedenle pek çok PÖH adayı; "2017 PÖH Sözlü Mülakat Tarihleri ne zaman? PÖH Sözlü Mülakat Tarihleri açıklandı mı? 10 bin Polis Özel Harekat Sözlü Mülakatları ne zaman yapılacak? PÖH Sözlü Mülakat tarihleri 2017" gibi aramalar yapıyor.

PÖH Sözlü Mülakat Tarihleri belli oldu mu?

Şubat Ayı'nın son günlerine doğru giderken, 10 bin Polis Özel Harekat Alımı için yapılacak Sözlü Mülakatlar'ın tarihleri henüz açıklanmadı. Polis Özel Harekat Sözlü Mülakat Tarihleri için gözler Polis Akademisi'nde. Fakat PA'dan hala resmi bir açıklama gelmiş durumda değil. Sözlü Mülakatların tarihi açıklandığı an PA'nın resmi sitesinde adaylara aynı Fiziki Yeterlilik Mülakatlarında olduğu gibi, Sözlü Mülakatlar için gün ve yer bilgisi verilecek.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.