2017 LYS Tercih Sonuçları saat kaçta açıklanacak? LYS Tercih Sonucu Sorgulama 2017

2017 LYS Tercih Sonuçları saat kaçta açıklanacak? LYS Tercih Sonucu Sorgulama 2017

ÖSYM 2017 LYS Sonuç Sorgulama Ekranı, LYS Tercih Sonuçları'nın bugün açıklanacağının ilan edilmesi ile birlikte en çok arananlar arasında. 8 Ağustos'ta açıklanacak LYS Tercih Sonuçları saat kaçta açıklanacak?

LYS Tercih Sonucu Sorgulama 2017, son saatlerde LYS Tercih Sonuçları'nın açıklanacağı saati bekleyen Üniversite Adayları tarafından merak ediliyor.

LYS Sınavları, Üniversitelerin Lisans bölümlerinde yer almak isteyen milyonlarca öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. Sonuçların açıklanmasının ardından, Üniversite Tercihleri de 26 Temmuz 2017'ye kadar alındı. Öğrenciler, Üniversitelerin hangi bölümlerinde okumak istediklerine göre tercih yaptılar ve ÖSYM'ye bunu bildirdiler.

LYS Tercih Sonuçları saat kaçta açıklanacak? sorusu ise, ÖSYM'nin Üniversite Tercih Sonuçları'nı 8 Ağustos 2017'de açıklayacağını duyurması ile Milyonlarca öğrencinin merak konusu olmayı başardı. Bu 

2017 LYS Tercih Sonuçları saat kaçta açıklanacak?

8 Ağustos 2017 itibari ile ÖSYM'nin LYS Tercih Sonuçları'nı açıklayacağı kesinleşti. Fakat kurum henüz belirli bir saat vermedi. Sonuçların akşam saat 17.00'dan önce açıklanması beklenmiyor. ÖSYM, son olarak kpss öabt'nin sonuçlarını saat 21.00 civarında açıklamıştı.

2017 LYS Tercih Sonuç Sorgulama Ekranı

Sonuçlar açıklanır açıklanmaz milyonlarca üniversite adayını da tercih sonucu öğrenme heyecanı saracak. Pek çok kişi tercih ettiği yer gelirse kayıt heyecanına tutulacak. Tercihi gelmeyen adaylar ise ek tercihler için boş kontenjan açıklanmasını bekleyecek.

2017 Üniversite Tercih Sonuçları açıklandığı an ÖSYM'nin resmi sonuç ekranı olan https://sonuc.osym.gov.tr/ adresi üzerinden duyurulacak.Adaylar sonuçlarını t.c. kimlik numaraları ve kendilerine verilen aday şifreleri ile öğrenebilecek. 

LYS Tercih Sonuçları'nın ardından Üniversite kayıtları 14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.