2017 LYS-3 Edebiyat Coğrafya Yorumları (zor muydu? kolay mıydı?)

2017 LYS-3 Edebiyat Coğrafya Yorumları (zor muydu? kolay mıydı?)

LYS maratonu bugün, yani 18 Haziran Cumartesi itibari ile devam ediyor. Öğrenciler LYS-3 Edebiyat Coğrafya sınavı çıkışı 2017 LYS-3 Yorumlarını arıyor. Edebiyat Coğrafya Sınavı nasıldı? zor muydu?

Üniversitelerin 2 yıllık Lisans bölümlerinde yer almak isteyen Üniversite adaylarının katılımı ile iki haftasonu içinde 5 oturum

2017 LYS-3 Sınav Yorumları, bugün düzenlenen LYS-3 sonrası Üniversite adaylarının hem kendi sınavlarını, hem de diğer üniversite adaylarının sınavlarını değerlendirme şansı tanıyacak.

Edebiyat Coğrafya bölümünde her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere Fizik, Kimya, Biyoloji derslerinden sorular soruldu. 80 soru için adaylara 120 dakika süre verildi.

Peki 2017 LYS Edebiyat Coğrafya nasıldı? 2017 LYS-3 Edebiyat Coğrafya zor muydu? 2017 LYS Edebiyat Coğrafya Yorumları siz değerli adaylar tarafından yazılıyor ve tartışılıyor.

Siz değerli okuyucularımız, sınavın ardından altta bulunan yorum bölümüne sınav ile ilgili  görüşlerinizi, sınavınızın nasıl geçtiğini, soruların zorluğunu yazabilirsiniz. Bu şekilde hem sizin, hem de rakiplerinizin sınavlarının nasıl geçtiğini öğrenebilirsiniz.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum