2017 LYS-2 Fizik testi yorumları (zor muydu? kolay mıydı?)

2017 LYS-2 Fizik testi yorumları (zor muydu? kolay mıydı?)

Milyonlarca Üniversite adayının aylardır hazırlıklarını sürdürdüğü LYS maratonu bugün, yani 17Haziran Cumartesi itibari ile devam ediyor. Öğrenciler LYS-2 çıkışı 2017 LYS-2 Fizik Yorumlarını arıyor. 2017 LYS Fizik testi nasıldı? zor muydu?

Üniversitelerin 2 yıllık Lisans bölümlerinde yer almak isteyen Üniversite adaylarının katılımı ile iki haftasonu içinde 5 oturum şeklinde düzenlenecek olan 2017 LYS sınav maratonu 17 Haziran 2017 tarihinde saat 10.00'da başlayan LYS-2 Fen Bilimleri ile başladı.

Bölümün en önemli testlerinden biri de Fizik testi olacak. Sayısal öğrencilerinin katılımı ile yapılan sınavın ertesinde LYS-2 Fizik soruları zor muydu? LYS-2 Fizik soruları kolay mıydı? gibi soruların yanıtları son derece kritik olacak.

2017 LYS-2 Fizik testi Yorumları, bugün düzenlenen LYS-2 sonrası Üniversite adaylarının hem kendi sınavlarını, hem de diğer üniversite adaylarının sınavlarını değerlendirme şansı tanıyacak.

Fen Bilimleri bölümünde her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere Fizik, Kimya ve Biyoloji derslerinden sorular soruldu. 90 soru için adaylara 135 dakika süre verildi.

Peki 2017 LYS Fizik nasıldı? 2017 LYS-2 Fizik zor muydu? 2017 LYS Fizik testi Yorumları siz değerli adaylar tarafından yazılıyor ve tartışılıyor.

Siz değerli okuyucularımız, sınavın ardından altta bulunan yorum bölümüne sınav ile ilgili  görüşlerinizi, sınavınızın nasıl geçtiğini, soruların zorluğunu yazabilirsiniz. Bu şekilde hem sizin, hem de rakiplerinizin sınavlarının nasıl geçtiğini öğrenebilirsiniz.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum