2017 Kurbanlık Fiyatları kaç TL?

2017 Kurbanlık Fiyatları kaç TL?

Kurban Bayramı giderek yaklaşıyor. Kurban Bayramı için Kurbanlık edinmek isteyenler hazırlıklara başladı. Kurban ibadetinde ilk aşama alınacak kurbanlıklar olacak. Bu nedenle pek çok kişi Kurbanlık Fiyatları'nı merak ediyor. 2017 Kurbanlık kaç tl?

Kurbanlık Fiyatı ne kadar? sorusu, 2017 Kurban Bayramı öncesi kurban ibadeti için küçükbaş veya büyükbaş kurbanlık fiyatlarını merak edenlerin ağzından düşmüyor. Kurban Bayramı giderek yaklaşıyor. Bu bayramın en önemli kısmı ise Kurban İbadeti olacak.

Geçtiğimiz yıl yüksek fiyatlar vatandaşın cebini bir hayli zorlamıştı. 2017'de ise 1-2-3-4 Eylül aylarında idrak edilecek Kurban Bayramı öncesi kurban pazarlarının kurulması bekleniyor. Pek çok kişi Kurban İbadeti için kurbanlık pazarlıklarına girecek.

Peki 2017 Kurbanlık Fiyatları ne kadar? Büyükbaş Kurbanlık Fiyatı 2017 ve Küçükbaş Kurbanlık Fiyatı 2017 merak ediliyor.

2017 Kurban Fiyatları Kaç TL?

Manisa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kırlıoğlu, 2017 Kurbanlık Fiyatları ile ilgili pek iç açıcı konuşmadı. Buna göre bu yıl 1000 TL'nin altında bir Kurbanlık bulmanın zor olacağı söylendi.

Henüz bu konuda bir yorum yapmak erken olsa da, son günlerde küçükbaş hayvan fiyatlarının 750-800 TL'den başladığını belirten Kırlıoğlu, Büyükbaş Kurbanlıklarda fiyatın 18.000 TL'ye kadar çıkabileceğini belirtti.

Yine gelen bazı haberlere göre bu yıl kurban fiyatları'nda yüksek bir artış beklenmediğini, geçtiğimiz yıl ile büyük farkla olmayacağı belirtildi.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.