2017 KOSGEB Sıfır Faizli Kredi Sonuçları açıklandı mı?

2017 KOSGEB Sıfır Faizli Kredi Sonuçları açıklandı mı?

Esnafa deyim yerindeyse can suyu olacak olan KOSGEB Sıfır Faizli Kredi Sonuçları merak ediliyor. 20 Şubat'ta başvuruları biten KOSGEB Sıfır Faizli Kredi'ye binlerce esnaf başvurdu. Peki KOSGEB Sıfır Faizli Kredi Sonuçları açıklandı mı?

Esnafa büyük bir rahatlık sağlayacak olan KOSGEB 50 Bin TL Sıfır Faizli Kredi için heyecan dorukta. 20 Şubat 2017 itibari ile başvuruları sona eren KOSGEB Sıfır Faizli Kredi Sonuçları'nın açıklanması bekleniyor. Esnafa 50 bin TL kredi sağlayacak olan KOSGEB'e sonuçları açıklaması için talep yağıyor.

Binlerce esnaf KOSGEB Sıfır Faizli Kredi için başvurusunu 20 Şubat 2017'ye kadar bitirdi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile KOSGEB Başkanı Recep Biçer tarafından esnafa 50 bin TL faizsiz kredi hakkında 10 Şubat'ta toplantı yapmıştı.Toplantı sonucunda KOSGEB'in esnafa 50 Bin TL Sıfır Faizli Kredi vermesi kesinleşmişti.

12 Ay boyunca geri ödemesi olmayacak olan KOSGEB Sıfır Faizli Kredi Sonuçları açıklandı mı? sorusu son derece popüler olmuş durumda.

KOSGEB 50 Bin TL Kredi Sonuçları Açıklandı mı?

KOSGEB 50 Bin TL Sıfır Faizli Kredi Sonuçları'nın 28 Şubat 2017 tarihi itibari ile açıklanması bekleniyordu. Fakat gün itibari ile henüz KOSGEB Kredi Sonuçları açıklanmış durumda değil. Açıklamanın Bakanlar Kurulu sonrasına bırakıldığı konuşuluyor.

KOSGEB FAİZSİZ KREDİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.