2017 AÖL 2.Dönem Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak? Açık Lise Sınav Sonuçları

2017 AÖL 2.Dönem Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak? Açık Lise Sınav Sonuçları

Lise eğitimi Açıköğretim Lisesi ile açıktan okuyan binlerce kişi geçtiğimiz hafta sonu AÖL 2.Dönem Sınavları'na girdi. 18-19 Mart 2017'de yapılan Açık Lise Sınavları'nın sonuçları son dakikalarda merak konusu olmuş durumda. 2.Dönem AÖL Sonuçları 2017

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 18 Mart ve 19 Mart 2017 Cumartesi-Pazar günleri yapılan ve binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirilen 2.Dönem Açıköğretim Lisesi Sınavı'nın sonuçları merak konusu olmuş durumda. 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nda Açık Lise sınavları 3 defa gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz hafta ise AÖL 2.Dönem Sınavları yapılmış durumda.

18-19 Mart AÖL 2.Dönem Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu son dakikalarda sıkça aranıyor. Öğrenciler bu zorlu maratonun ertesinde sınavların sonuçlarını öğrenerek kaç kredi aldıklarını da görmek istiyor. Bu nedenle Açık Lise 2.Dönem Sınav Sonuçları merak ediliyor.

2.Dönem AÖL Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL'nin 2.Dönemi 18 ve 19 Mart'ta yapılan sınavlar ile bitmiş durumda. Öğrenciler artık 3.Dönemi beklemeye başlayacak. Tabi ki bunun için öncelikle 2017 AÖL 2.Dönem Sınav Sonuçları beklenecek.

AÖL Sınav Sonuçları 30 Mart 2017 tarihinde açıklanacak. Adaylar kendi hesapları üzerinden hangi sınavdan kaç aldıklarını öğrenebilecekler. AÖL Sonuçları http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ adresinden duyurulacak. Siteye gittikten sonra verilen boşluklara Öğrenci NO, Şifre ve sistemin otomatik olarak verdiği güvenlik rakamlarını doğru şekilde girmeniz 2017 AÖL 2.Dönem Sınav Sonuçları'nı öğrenmeniz için yeterli olacaktır.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.