2017 AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme son tarihi ne zaman? | AÖF 2.Dönem Kayıt Yenileme İşlemleri

2017 AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme son tarihi ne zaman? | AÖF 2.Dönem Kayıt Yenileme İşlemleri

Açıköğretim Fakültesi'nin 2017 Yılı Bahar Dönemi için Kayıt Yenileme işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Pek yakında başlayacak olan AÖF 2.Dönem için tüm AÖF Öğrencileri Kayıt Yenilemek zorunda. Peki AÖF Kayıt Yenileme işlemleri ne zaman bitecek?

Anadolu Üniversitesi'ne bağlı Açıköğretim Fakültesi'nde okuyan Milyonlarca Öğrenci için 2016-2017 Öğretim Yılı 2.Dönem Kayıt Yenileme işlemleri devam ediyor. AÖF Öğrencileri, Bahar Dönemi'ne devam edilmek için AÖF 2017 Kayıt Yenileme İşlemlerini yaptırmak zorunda.

13 Şubat 2017 tarihinde başlayan AÖF 2.Dönem Kayıt Yenileme İşlemleri devam ediyor. Yeni Haftanın gelişi ile birlikte, yavaş yavaş sona yaklaşan AÖF Kayıt Yenileme Tarihleri için de öğrenciler ellerini çabuk tutmalı. Pek çok öğrenci kayıt yenileme işlemlerini tamamlasa da, bir o kadar da AÖF Öğrencisi henüz kayıt yenileme işlemlerini yapmış durumda değil. Bu nedenle pek çok kişi; "2017 AÖF 2.Dönem Kayıt Yenileme işlemleri ne zaman bitecek? AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme son tarih, 2.Dönem AÖF Kayıt Yenileme son tarihi ne zaman?" gibi sorular soruyor.

AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Son Tarihi ne zaman?

Açıköğretim Fakültesi'nin 2.Dönemi'ne devam etmek için Kayıt Yenileme İşlemlerini yaptırmak isteyen pek çok AÖF Öğrencisi için 13 Şubat 2017'de başlayan AÖF 2.Dönem Kayıt Yenileme İşlemleri, 24 Şubat 2017 Cuma Günü sona erecek.

https://www.anadolu.edu.tr/ adresine giderek Ders Ekle-Sil işlemlerini yapan AÖF Öğrencileri, ardından harç ödemesi gerçekleştirmek zorunda. Eğer Online Ödeme ile AÖF Harç Ödemesi'ni yapacaksanız sizin için son tarih 23 Şubat 2017 olarak belirlendi.

8885_aof-kayit-yenileme.gif

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.