2017 ALES İlkbahar Dönemi Başvuruları ne zaman bitecek? 2017 ALES İlkbahar Başvuru tarihleri

2017 ALES İlkbahar Dönemi Başvuruları ne zaman bitecek? 2017 ALES İlkbahar Başvuru tarihleri

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) ilkbahar dönemi için geri sayım başladı. 2017 ALES İlkbahar Dönemi için Başvurular alınıyor. Peki 2017 ALES İlkbahar Başvuruları ne zaman bitecek? 2017 ALES İlkbahar Dönemi Başvuru tarihleri...

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) , Üniversitelerde Akademik Kariyer planları yapan Üniversite mezunları ve Üniversite öğrencileri için son derece kritik önem taşıyor. 15 Mart 2017 Çarşamba günü itibari ile ALES İlkbahar Dönemi Başvuruları da başlamış durumda. Üniversitelerde akademik kariyer düşünen pek çok öğrenci 2017 ALES İlkbahar Dönemi Başvuru Tarihleri'ni kaçırmak istemiyor.

2017 ALES İlkbahar Dönemi için başvuru yapmayan pek çok öğrenci mevcut. Bu nedenle 2017 ALES İlkbahar Dönemi Başvuruları ne zaman bitecek? sorusu merak konusu olmuş durumda. 2017 ALES İlkbahar başvuruları ne zaman bitecek? sorusunun cevabı haberimizde.

2017 ALES İlkbahar Dönemi son başvuru tarihi

2017 ALES İlkbahar Başvuruları 15 Mart 2017 tarihinde başladı. Başvuru yapmak isteyen adaylar ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi üzerinden T.C. Kimlik Numaraları ve kendilerine verilen aday işlemleri şifresi ile başvuru yapabilecekler.

2017 ALES İlkbahar Başvuruları son tarihi ise 23 Mart 2017 Perşembe olarak belirlenmiş durumda. 2017 ALES İlkbahar Dönemi Başvuru ücreti de 90 TL olarak belirlenmiş durumda. Başvuru yapmak isteyen adaylar bu ücreti de ödemek zorunda.

ALES’E KİMLER BAŞVURABİLİR?

Bir lisans programından mezun olabilecek durumda bulunanlar, lisans programını bitirenler ile denklik belgesi almış olmak kaydıyla yurt dışında lisans eğitimi görmüş olanlar başvurabilirler. ALES'e giriş konusunda herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.