2016 TEOG Sınavı ne zaman? TEOG 1.Dönem Sınav Tarihi

2016 TEOG Sınavı ne zaman? TEOG 1.Dönem Sınav Tarihi

Binlerce öğrencinin geleceğini şekillendireceği ilk sınav olan TEOG Sınavı yaklaşıyor. 1.Dönem sınav tarihlerini merak eden 8.Sınıf öğrencileri TEOG Sınavlarına hazırlanmaya devam ediyor. TEOG Sınavları hangi ay? hangi gün? ne zaman yapılacak?

2016-2017'de binlerce öğrencinin gireceği TEOG 1.Dönem sınavları için geri sayım başladı. Örgün eğitimlerinin yanında TEOG Sınavları için de hazırlanan öğrenciler için TEOG Sınav bilgileri burada. Senede 2 dönem şeklinde yapılan TEOG Sınavlarının 1.Dönem sınavları yaklaşıyor. 8. Sınıf öğrencileri için son derece önemli olan ve geleceklerinin şekillendiği ilk sınav olan TEOG 1.Dönem sınavları ne zaman yapılacak?

2016 TEOG 1.Dönem Sınavları ne zaman?

TEOG 1.Dönem Sınavları: 23-24 Kasım 2016 Çarşamba-Perşembe günleri yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı 23-24 Kasım'ın yanı sıra 25 Kasım Cuma gününü de tatil ilan etti ve bu dönemde 5 gün tatil fırsatı doğdu.

TEOG 1.Dönem Sınavlarının birinci günü olan 23 Kasım'da Türkçe, Matematik ve Din Kültürü oturumları yapılacak. TEOG 1.Dönem Sınavlarının ikinci günü olan 24 Kasım'da ise Fen Bilimleri, İnkilap Tarihi ve Yabancı Dil oturumları gerçekleştirilecek.

Sınavlara nerde girilecek?

TEOG 1.Dönem Sınavları, acil durumlar dışında her öğrencinin kendi okulunda yapılır.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.