2016 TEOG Kontenjan ve Okul Tanıtım Bilgileri Nereden Öğrenilir?

2016 TEOG Kontenjan ve Okul Tanıtım Bilgileri Nereden Öğrenilir?

2016 Yılı TEOG Kontenjan tabloları ne zaman ilan edilecek? Kontenjan bilgilerine nereden ulaşabilirim? Tercih yapılacak okulların tanıtım bilgileri ne zaman yayımlanacak? Cevaplar haberimizin devamında.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan 2016 Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Uygulaması hakkında Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları Kılavuzunda Okulların Kontenjan Tablolarının ne zaman yapılacağı ile ilgili sorulan sorunun cevabı haberimizde.

2016 Yılı okul kontenjan tabloları ne zaman ilan edilecek? İlan edilecek olan okul kontenjanlarına hangi adresten bakılabilecek?

Yerleştirme yapılacak okulların tercihlere esas kontenjan tabloları, 29 Haziran 2016 tarihinde http://eokul.meb.gov.tr adresinden ilan edilecektir.

Kılavuzda yer alan bir diğer soruda ise, Tercih yapılacak olan okulların tanıtım bilgilerinin nereden öğrenileceği. En çok merak edilen konulardan biri olan Tercih yapılacak olan okulların listeleri ve bu okulların tanıtım bilgileri hakkında sorunun cevabı haberimizde.

Tercih yapılacak okulların tanıtım bilgileri (yabancı dil, pansiyon durumu, öğrenim süresi, alan/dal…) nasıl öğrenilebilir?

Okulların tanıtım bilgilerine 29 Haziran 2016 tarihinde http://e-okul.meb.gov.tr adresinden ve okulların bağlı olduğu ilgili genel müdürlüklerin web sayfalarından ulaşılabilir.

kamupersoneli.net

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.