2016 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

2016 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

20 Kasım 2016 tarihinde yapılan KPSS Ortaöğretim Sınavı'nın 2016 yılı için sonuçlarının açıklanması konusunda meraklı bekleyiş sürüyor. Sonuçların ne zaman açıklanacağı

2016 KPSS Ortaöğretim Sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusu son günlerde internette sıkça aranıyor. Memur olmak amacıyla 20 Kasım'da KPSS Ortaöğretim 2016'ya girmiş olan 3.5 Milyon Lise mezunu, KPSS Ortaöğretim Sonuçlarının açıklanıp, tercih sonuçlarının açıklanmasını bekliyor.

ÖSYM, internette daha önce çıkan KPSS Ortaöğretim Sonuçlarının açıklanma tarihinin dedikodu olduğunu açıkladı. ÖSYM, İnternette çıkan bu tür haberlere itibar edilmemesi gerektiğini söyledi. Peki KPSS Ortaöğretim 2016 Sonuçları açıklandı mı? ne zaman açıklanacak?

2016 KPSS Ortaöğretim Sonuçları

2016 KPSS Ortaöğretim Sınav Sonuçları henüz açıklanmış durumda değil. Sınavın üzerinden 19 gün geçmesine rağmen, ne sınav sonuçları açıklanmış durumda, ne de açıklanacağı tarih. Gecikmenin, katılımın geçtiğimiz yıllara oranlara 3 kat artması ile ilgili olduğu düşünülüyor. Ancak sonuçların 5 Aralık ve 12 Aralık tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.

2016 KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandığı an ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi olan ais.osym.gov.tr adresinde duyurulacak. Adayların T.C. Kimlik No'ları ve aday şifreleri ile sisteme girmeleri sonuçları öğrenmeleri için yeterli olacaktır.

Yine sonuçlar ÖSYM'nin mobil uygulamalarından da ulaşılabilir olacak.

KPSS Sonuçları açıklandığı veya sonuçların açıklanacağı tarih belli olduğu an sizlere duyuracağız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.