2016 KPSS Ortaöğretim'e kaç gün kaldı? Sınav Saat Kaçta?

2016 KPSS Ortaöğretim'e kaç gün kaldı? Sınav Saat Kaçta?

2016 yılının son KPSS Sınavı olan KPSS Ortaöğretim (Lise) yaklaşıyor. Lise ve dengi okullardan mezun olan binlerce memur adayının katılımı ile yapılacak sınav öncesi adaylar son hazırlıklarını yapıyor. Peki KPSS Ortaöğretim'e kaç gün kaldı? Sınav saati ne

Eğitimini Ortaöğretim ve dengi kurumlarda tamamlamış olan, 2016 yılında memur olmak isteyen binlerce kişinin katılacağı KPSS Ortaöğretim, 2016 yılının son KPSS'si olma özelliği taşıyor. Giderek yaklaşan sınav öncesi adaylar çalışmalarını hızlandırdı ve artık son virajdalar diyebiliriz.

Sınavın giderek yaklaşması ile, internette binlerce memur adayı, KPSS Ortaöğretim 2016 ne zaman? KPSS 2016 Ortaöğretim'e kaç gün kaldı? KPSS Ortaöğretim saat kaçta? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Bizler de sınav tarihini ve saatini sizler için araştırdık.

2016 KPSS Ortaöğretim Ne Zaman? Saat Kaçta?

2016 yılında Ortaöğretim mezunlarının katılacağı KPSS Ortaöğretim Sınavı 20 Kasım 2016 Pazar günü yapılacak. Bugünden itibaren sınava yalnızca 6 gün süre kalmış durumda.

Daha önce 09.30 olarak duyurulan sınav saati ise değişti. Sınav sabah saat 10.00'a ertelendi.

Yani KPSS Ortaöğretim 2016;

20 Kasım 2016
10.00'da başlayacak.

KPSS Ortaöğretim'de kaç soru sorulacak?

2016 KPSS Ortaöğretim Sınavı'nda Genel Kültür ve Genel Yetenek olmak üzere iki ayrı test bölümü uygulanacak. Bu iki alandan 60'ar soru sorulacak. Yani toplamda 120 Soru sorulacak.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.