2016 KPSS Ortaöğretim'de yanımızda neler bulunabilir? Kalem ve Silgi götürülecek mi?

2016 KPSS Ortaöğretim'de yanımızda neler bulunabilir? Kalem ve Silgi götürülecek mi?

2016 KPSS Ortaöğretim'e saatler kaldı. 20 Kasım 2016 saat 10.00'da başlayacak olan KPSS için artık adaylar hazır. 3.5 Milyon Memur adayı'nın beklediği gün geldi çattı. Peki sınava ne götürülebilir? Kalem ve Silgi götürülecek mi? merak ediliyor.

Lise ve Dengi okul mezunlarının katılımı ile gerçekleştirilecek olan KPSS Ortaöğretim için adaylar yollara dökülmeye hazırlanıyor. Saat 10.00'da başlayacak olan sınav öncesi adaylar büyük bir heyecan yaşıyor. Bu heyecan arasında insanlar sınava giderken yanlarında ne bulundurmaları gerektiğini merak ediliyor. Yola çıkacak olan adaylar, yanlarında kalem ve silgi götürülebilirler mi? merak ediyorlar.

KPSS Sınavı 20 Kasım 2016 Pazar Günü saat 10.00'da başlayacak. 120 Soruluk bu sınav için adaylara 120 Dakika (yani 2 saat) süre verilecek.

KPSS Sınavı öncesi yola çıkmaya hazırlanan milyonlarca aday son hazırlıklarını yapıyor. Peki yanımızda ne götürmemiz serbest? Kalem ve Silgi götürülebilir mi?

2016 KPSS'de yanımızda kalem ve silgi götürmemize gerek yok. Dışardan kalem ve silgi alımı olmayacak. Adaylar yanlarında sadece şeffaf şişede su (üstündeki marka jelatini yırtılacak), sınav giriş belgesi ve kimliğini götürecek.

Eğer kimliğinizde bir sorun varsa, ülkedeki tüm nüfus müdürlüklerinin saat 10.30'a kadar açık olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Sınava girecek tüm adaylara başarılar dileriz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.