2016 KPSS Ortaöğretim Soru ve Cevapları ne zaman yayınlanacak?

2016 KPSS Ortaöğretim Soru ve Cevapları ne zaman yayınlanacak?

Lise ve dengi okul mezunlarının katılımı ile yapılan 2016 KPSS Ortaöğretim 20 Kasım Pazar günü saat 10.00'da... Bu zorlu sınav sonrası, sınava girmiş olan milyonlarca kişi de sınavın soru ve cevaplarının ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı.

2016 yılında yapılan KPSS'lerin sonuncusu olan KPSS Ortaöğretim 2016 bir rekor da kırarak yapılacak. Şu ana kadar yapılan en geniş kapsamlı KPSS Ortaöğretim olma özelliği taşıyan bu sınav için adayların heyecanı dorukta.

Lise ve dengi okul mezunlarının katılımı ile yapılan KPSS Ortaöğretim 20 Kasım 2016 saat 10.00'da yapılacak. 3.5 Milyon memur adayı, memuriyet hayallerini gerçekleştirebilmek için bu sınavda ter dökecek. Adaylara sınavda Genel Kültür ve Genel Yetenek alanlarında 60'ar olmak üzere 120 soru sorulacak. 120 soru için adaylara verilecek olan süre ise 120 dakika, yani 2 saat.

2016 KPSS Ortaöğretim Soru ve Cevapları ne zaman yayınlanacak?

2016 KPSS Ortaöğretim sınavı'nın soru ve cevapları için adaylar sınav bittiği an merak içinde olacaklar. 120 soruluk sınavın cevaplarının ne zaman yayınlanacağı net değil. ÖSYM'den de bu konuda resmi bir açıklama yok. Geldiği an sizlerle paylaşacağız.

Genel olarak baktığımızda sınavların soru ve cevapları en kısa sürede açıklanıyor. En geç 1-2 gün içinde soru ve cevapların açıklanması olası.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.