2016 KPSS Ortaöğretim Sınavı Soru ve Cevapları (Sınav Zor muydu? Kolay Mıydı?)

2016 KPSS Ortaöğretim Sınavı Soru ve Cevapları (Sınav Zor muydu? Kolay Mıydı?)

Heyecanlı bekleyiş nihayet sona eriyor. 3.5 Milyon Ortaöğretim mezunu, memur olabilme hayallerini gerçeğe dönüştürmek için KPSS Ortaöğretim 2016'ya giriyor. Bu zorlu sınavdan sonra, sınav soru ve cevaplarını sizlerle birlikte yorumluyoruz.

Memur olma yolunda en önemli aşama olan KPSS Ortaöğretim 2016 bugün saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Memur olma hayallerini peşinde giden milyonlarca öğrenci, 2016 KPSS Ortaöğretim'e yoğun bir ilgi gösterdi. Bu senenin son KPSS'si olan Ortaöğretim'e 3.5 Milyon aday katılacak.

Sınav saat 10.00'da. Genel Kültür ve Genel Yetenek alanlarında 120 soru sorulacak ve adaylara 120 dakika (2 saat) süre verilecek.

Adaylar sınavda Türkçe'den 30, Matematik'ten 30, Tarih'ten 27, Coğrafya'dan 18, Vatandaşlık'tan 9, Güncel Bilgiler'den 6 soru çözmek zorunda.

2016 KPSS Ortaöğretim Zor Muydu?

2016 KPSS Ortaöğretim sınavında Genel Kültür'den 60, Genel Yetenek'ten 60 olmak üzere 120 soru soruldu. Adaylara 120 soruluk bu sınavda 120 dakika süre verildi.

Sınav'ın sona ermesinden sonra pek çok kişi sınavın zor mu? Yoksa kolay mı? olduğu bilgisini aramaya başladı. 2016 KPSS Ortaöğretim nasıldı? 2016 KPSS Soru ve Cevapları...

Sınava girmiş siz değerli Memur adayları ile birlikte bu sınavı birlikte yorumluyoruz. Sınav sizin için nasıldı? Sınav zor muydu? Sınav sorularında yanlış olduğunu düşündüğünüz bir yer var mıydı?. Altta bulunan yorum bölümünden sınavın sizin için nasıl geçtiğiniz yazın ve milyonlarca adayla hem kıyas yapın, hem de görüşlerinizi paylaşın.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum