2016 KPSS Ortaöğretim Sınavı ne zaman? Sınav saat kaçta?

2016 KPSS Ortaöğretim Sınavı ne zaman? Sınav saat kaçta?

16 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilen KPSS Önlisans sınavının ardından gözler KPSS Ortaöğretim'e çevrilmiş durumda. Senenin son KPSS'si olan ve Lise Mezunlarının katılacağı KPSS Ortaöğretim sınav tarihi merak ediliyor.

KPSS Önlisans sınavı 16 Ekim 2016 itibari ile yapıldı ve gözler Ortaöğretim ve Lise Mezunlarının katılacağı 2016 KPSS Ortaöğretim'e çevrilmiş durumda. Pek çok memur adayı sınav saatini ve tarihini merak ediyor. Bilindiği gibi 2016'nın sonu ve 2017'de bolca memur alımı olması bekleniyor. Bu yüzden Lise Mezunları'nın da gözü kulağı KPSS Ortaöğretim 2016'ya çevrilmiş durumda.

2016 KPSS Ortaöğretim Ne Zaman?

ÖSYM, daha önce yaptığı resmi açıklama ile KPSS Sınavları ile pek çok sınavın tarihini değiştirmişti. Bu değişimden KPSS Ortaöğretim 2016'da etkilendi. Buna göre KPSS Ortaöğretim 20 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

20 Kasım 2016 Pazar günü gerçekleştirilecek sınav ise saat 10.00'da başlayacak ve binlerce Lise mezunu memur adayı bu sınavda ter dökecek. Daha önce 09.30 olarak belirlenen sınav saati, yine ÖSYM'den gelen resmi açıklama ile 10.00'a ertelenmişti.

Sınav esnasında uyulması gereken kurallara ve getirilmemesi gereken objelere dikkat edilmezse adayın sınavı iptal edilecek.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.