2016 KPSS Ortaöğretim Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

2016 KPSS Ortaöğretim Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

20 Kasım 2016 tarihinde saat 10.00'da yapılan KPSS Ortaöğretim sona erdi. Zorlu sürecin sona ermesi ile birlikte milyonlarca memur adayının gözü kulağı ÖSYM'ye çevrildi. 3.5 Milyon adayın katıldığı KPSS Ortaöğretim Sonuçları ne zaman açıklanacak?

2016 KPSS Ortaöğretim Sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS Ortaöğretim Sınav Sonuçları ne zaman açıklanır? 2016 KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklanma tarihi... gibi cümleler internette sıkça aranıyor. 3.5 Milyon aday 20 Kasım 2016'da yapılan KPSS Ortaöğretim'de ter döktü. Bu zorlu sınavın açıklanma tarihi merak ediliyor.

Memur olma emelleri ile sınava giren adaylar, sınavın bitmesinin arkasından sınav ile ilgili bilgileri internette arıyor. Soruların ve cevapların açıklanması ile bir çok aday ortalama alabileceği puanı hesap ediyor. Fakat yine de son söz ÖSYM'de olacak.

2016 KPSS Ortaöğretim Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Memur olmak isteyen Lise ve Dengi okul mezunlarının katılımı ile yapılan KPSS Ortaöğretim 2016 Sınav Sonuçları ne zaman açıklanır henüz bilinmiyor. ÖSYM'den gelen resmi bir açıklama da yok. Fakat geçtiğimiz sınav dönemlerinde, ÖSYM sonuçları en geç 1 ay içinde açıkladı. Bu yüzden önümüzdeki haftalarda sonuçların açıklanması bekleniyor.

Sınav Sonuçları açıklandığı an ÖSYM'nin sonuç açıklama platformu olan https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden görülebilecek. Adaylara sonuçlar sadece internet üzerinden aktarılacak.

Yine ÖSYM'nin mobil uygulamalarından sonuçlara ulaşılabilir.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.