2016 KPSS Ortaöğretim ne zaman yapılacak? Sınava ne kadar kaldı?

2016 KPSS Ortaöğretim ne zaman yapılacak? Sınava ne kadar kaldı?

KPSS Ortaöğretim 2016 sınavının tarihi merak ediliyor. Lise mezunu memur adaylarının merakla beklediği sınava kaç gün kaldı? Sınav saat kaçta gerçekleştirilecek? hepsi haberimizde...

Ortaöğretim kurumlarından mezun olup memur olmak isteyen milyonlarca öğrenci 2016 KPSS Ortaöğretim sınavının ne zaman gerçekleştirileceğini merak ediyor. 2016 yılında memur açığının fazla olması ve pek çok memurun işten çıkarılması memur olma hayalleri kuranlara fırsat doğurdu. Bu yüzden 2016 KPSS Ortaöğretim Sınavına katılımın yüksek olması da bekleniyor.

2016 KPSS Ortaöğretim ne zaman?

ÖSYM, daha önce pek çok sınavın olduğu gibi 2016 KPSS Ortaöğreim sınavının da tarihini değiştirdi. Bu yüzden sınav 20 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınav esnasında uyulması gereken kurallara itimat edilmesi gerektiğini hatırlatan ÖSYM, sınavda kurallara uymayanların sınavının kesinlikle geçersiz sayılacağını duyurdu.

2016 KPSS Ortaöğretim Sınav Sonuçları ne zaman açıklanır?

ÖSYM, 2016 KPSS Ortaöğretim Sınav Sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda henüz bir açıklama yapmadı. Fakat her seferinde olduğu gibi bu sınavın da 2 hafta içinde açıklanması bekleniyor. Yeni bir gelişme olursa sizleri buradan bilgilendireceğiz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.