2016 KPSS Önlisans Soru ve Cevapları (Zor muydu? Kolay mıydı?)

2016 KPSS Önlisans Soru ve Cevapları (Zor muydu? Kolay mıydı?)

KPSS Önlisans sınavı bugün saat 09.30 itibari ile başlayacak. Memur olma hayalleri olanlar için bir hayli önemli olan bu sınavı siz değerli adaylar ile birlikte yorumluyoruz. KPSS 2016 Önlisans Zor muydu? Sorular nasıldı? Yorumlayın...

2016 KPSS'nin son iki sınavından biri olan Önlisans bölümü bugün saat 09.30 itibari ile başlayacak. Bu zorlu sınav için binlerce memur adayı ter dökecek. Üniversitelerin 2 senelik bölümlerinde okumuş ve memur olmak isteyenlerin gireceği sınavın ertesinde bu sınavı siz değerli memur adayları ile birlikte yorumluyoruz.

Saat 09.30'da başlayacak sınavda adaylara genel yetenek ve genel kültür olmak üzere 2 ayrı bölümde sorular sorulacak. Genel Yetenek sınavında adaylara Türkçe ve Matematik alanında sorular sorulacak. Bu bölüm 60 soruluk. Genel Kültür Bölümünde ise Tarih, Coğrafya ve Temel Yurttaşlık alanından 60 soru sorulacak. Adaylar totalde 120 dakikalık bir sınava girecek ve sınav süresi 120 dakika olacak.

Saat 11.30'da sona erecek olan KPSS Önlisans 2016 sonrası siz değerli adaylar ile bu sınavın sorularını yorumluyoruz. Sınav Zor muydu? Yoksa Kolay mı? Sizleri çelişkide bırakacak sorular var mıydı? Yanlış olduğunu düşündüğünüz soru var mıydı?

Hepsi ile ilgili yorum ve görüşlerinizi aşağıda bulunan yorum bölümüne yazabilirsiniz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum