2016 KPSS Önlisans sonuçları bugün açıklanır mı?

2016 KPSS Önlisans sonuçları bugün açıklanır mı?

2 yıllık Üniversite mezunu binlerce gencin katıldığı KPSS Önlisans 2016 sonuçları için meraklı bekleyiş sürüyor. Memur olma emeli taşıyan adaylar KPSS Sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. KPSS 2016 Önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kamu kuruluşlarında Memur olabilmek için 2016 yılındaki KPSS Önlisans sınavına girenler hala sonuçların açıklanmamasından muzdarip. 16 Ekim 2016 tarihinde saat 09.30'da KPSS Önlisans'a giren binlerce memur adayı, aradan geçen 2 haftadan fazla süreye rağmen sonuçların neden açıklanmadığını ve ne zaman açıklanacağı sorusunu internette arıyor.

16 Ekim'de düzenlenen KPSS Önlisans'a Üniversitelerin 2 yıllık bölümlerinden mezun olmuş olan adaylar katıldı. Sınavın üzerinden 2 haftadan fazla süre geçmesine rağmen sonuçların henüz açıklanmaması memur adaylarını meraklandırıyor. KPSS Önlisans 2016 sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu sıkça soruluyor.

4 Kasım Cuma itibari ile henüz sonuçlar açıklanmış değil. 20 Kasım'da düzenlenecek KPSS Ortaöğretim düşünülünce sonuçların bu aralar açıklanması bekleniyor. Fakat ÖSYM tarafından hala açıklanmış net bir tarih yok. KPSS Sonuçları açıklandığı an ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi olan https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik Numarası ile aday şifreniz vasıtası ile öğrenilebilir hala gelecek. Bunun haricinde ÖSYM'nin mobil uygulamaları ile de sonuçlar öğrenilebilecek.

Sonuçlar açıklandığı an Risale Haber olarak sizlere duyuracağız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.